top
Inici David El Mag Espectacles Noves Diversions Galeria Contacte


 

DAVID EL MAG

No és fàcil explicar com arriba un a ser mag. És una d'aquelles professions que quan un nen planteja tothom pensa: ja creixerà.

Bé, doncs a mi de petit ja m’agradava la màgia, però mai havia tingut l’ocasió d’aprendre’n, fins que als dinou anys tot va canviar. Acompanyava la meva mare a l’hospital perquè s’havia de fer unes proves per operar-se i, per aquelles casualitats de la vida, al costat de l’hospital hi havia una botiga de màgia.

Després de passar-hi una bona estona només mirant, sense preguntar res, vaig veure un paperet que anunciava un curs de màgia amb Màgicus i m’hi vaig apuntar. Vaig realitzar-lo un any més tard, i un cop finalitzat aquest curs, veient que la màgia havia de ser la meva professió, vaig anar a l’Associació de Mags de Barcelona (Sociedad Española de Ilusionismo).

En els primers mesos al món de la màgia, una amiga en Comú, em va presentar una persona que ha estat molt important per mi i es el, responsable del meu creixement com a mag, l’Adan Show.

Durant els dos anys següents, el mag Amílcar m’ensenyà totes les destreses pel que fa els coloms i altres tècniques de nivell avançat. En aquests moments vaig començar a fer aparicions en programes de televisió comarcals, festes... Fins que arriba un punt d’inflexió en el qual canvio la meva residència: marxo de Mataró per anar a viure a Torroella de Montgrí.

En aquest període començo el projecte amb la fundació de mags solidaris Abracadabra, en què actualment sóc el coordinador de Catalunya.

Passo de ser un mag amateur a convertir-me en professional, fet que es corrobora amb les diferents aparicions a TV3, el Periódico i altres.

Actualment tinc una mitja de 170 espectacles a l’any i sóc director artístic del Fimag, una fira de màgia nascuda l’any 2012 a Torroella de Montgrí.

Any rere any he anat notant la meva evolució com a mag i estic molt satisfet dels meus progressos, tot i això vull seguir avançant perquè considero que si algun camí no té límits, aquest és el de la màgia.

 T. 661 420 603 - email:info@davidelmag.com
 
David El Mag Espectacles de Màgia. David el Mag Espectacles de Màgia, Mags, Fira de Màgia Fimag de Torroella de Montgri, Màgia Solidària, Tallers de Màgia, Aniversaris infantils, Globoflexia, Festa de l'Escuma, Plasmacar, Maquillatge de Fantasia, Infables, Esdeveniments Públics i Privats

Noves Diversions - Maquillatge de fantasia - LLoguer Pantalla-Projector - Globoflexia - Infable - Festa de l'escuma - Plasmacar - Galeria - Presentació Reel 2019 - Magia al Carrer vol.1 - Video Carrer vol.2 - Un món d'il·lusió - Book David el Mag - Galeria amb mags - Galeria amb persones conegudes - Video Presentació David el Mag 2010 - LLEIDA – MONTGAI MAGIC SOLIDARI (minut: 8:04) - FIRA MONTGAI MAGIC
(minut: 51:06)
- La partida a TV3 - Actuació David el Mag (1h 14 min. ) - Ahora Caigo - Nou Espectable Un Món d' Il.lusió - TV3 TELENOTÍCIES COMARQUES GIRONA (minut: 4:56) - TV3 Comarques Girona | Minut 2:08 -
© 2012 Copyright. Tots els Drets Reservats a David el Mag - Aví­s Legal - Condicions Legals Disseny Web · Grupo Actialia